Pokazano wszystkie 33 oferty

Pokaż panel

BANANY W CZEKOLADZIE 70% BIO 250 g – COCOA

21,78 

KREM ORZECHOWY Z DELIKATNĄ NUTĄ CZEKOLADY BIO 200 g – COCOA

31,81 

KREM O SMAKU CZEKOLADOWYM BIO 200 g – COCOA

31,81 

KREM KOKOSOWY BIO 200 g – COCOA

31,79 

ONE BITE TABLICZKA BIAŁA Z CYNAMONEM BIO 15 g – COCOA

2,42 

ONE BITE CZEKOLADA KOKOSOWA BIO 15 g – COCOA

2,42 

ONE BITE CZEKOLADA GORZKA 70% BIO 15 g – COCOA

2,42 

CZEKOLADA Z ORZECHAMI LASKOWYMI BIO 50 g – COCOA

9,17 

TABLICZKA BIAŁA CYNAMONOWA BIO 50 g – COCOA

9,17 

ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g – COCOA

9,04 

ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

9,41 

BANANY W CZEKOLADZIE 70% BIO 70 g – COCOA

6,81 

CZEKOLADA GORZKA 70% Z ORZECHAMI PEKAN BIO 50 g – COCOA

9,17 

TABLICZKA BIAŁA Z WIŚNIAMI BIO 50 g – COCOA

9,17 

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK BIO 70 g – COCOA

10,15 

ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

10,15 

ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

10,15 

DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

6,75 

CZEKOLADA SUROWA WIŚNIA-ACAI BIO 50 g – COCOA

9,17 

CZEKOLADA SUROWA KLASYCZNA GORZKA BIO 50 g – COCOA

9,17 

CZEKOLADA SUROWA CAPPUCCINO MIGDAŁOWE Z MORWĄ BIO 50 g – COCOA

9,17 

TABLICZKA BIAŁA Z PISTACJAMI I SOLĄ BIO 50 g – COCOA

9,17 

CZEKOLADA SUROWA Z JAGODAMI GOJI BIO 50 g – COCOA

9,17 

MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

8,60 

ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

9,04 

MORWY TURECKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

7,56 

JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

9,04 

JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

11,14 

CZEKOLADA KOKOSOWA BIO 50 g – COCOA

9,17 

CZEKOLADA CIEMNA 65% Z ORZECHAMI LASKOWYMI BIO 25 g – COCOA

4,63 

CZEKOLADA KAWOWA Z MORWĄ BIO 25 g – COCOA

4,63 

RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

4,59 

FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

7,43 

Od samego początku nieprażone i ekologiczne ziarna kakaowca jako kluczowy surowiec w sklepowym asortymencie najbardziej rozpalały naszą wyobraźnię. Stąd był już tylko krok do stworzenia miejsca, w którym mogła nastąpić magiczna przemiana kakaowego ziarna w tabliczkę czekolady. Czekolady, która wytwarzana w temperaturze poniżej 45°C jest w stanie oddać nieskalany prażeniem prawdziwy smak kakao. Wydawało nam się, że to będzie jeden krok. Rzeczywistość pokazała nam, że tych kroków było o wiele więcej, ale przekonaliśmy się też, że warto odbyć tę arcyciekawą, czasem dramatyczną ale bardzo rozwijającą podróż.